Роли, які стали класичними за вибором споживачів

З самого початку японська кухня, така як в Орігамі суші, була відкрита для людей вищого класу. Рядова людина не могли дозволити собі віддати немалі гроші за розкішну їжу. Сьогодні ж доставка суші у Львові вже нікого не дивує. Тепер подібні заклади зустрічаються як у великих містах, так і в невеличких містечках. Розглянемо найкращі роли, які користуються популярністю у нашій країні.

Про що можуть розказати назви

Відкриваючи ресторанне меню, ви зіштовхуєтесь з незрозумілими назвами страв.

Розшифруємо назву ролів:

  • хосомакі — невеликі за розміром;
  • футомакі — великі полікомпонентні;
  • мозаїчні макі — сучасні та колоритні;
  • урамакі — водорості знаходяться всередині;
  • спайсі-роли — гострі.

Знаючи це, ви зможете визначитись із смаковими тонкощами.

Найпопулярніші страви

Назва страви маки чи макидзуші, перекладається як «кручені суші». Традиційно для приготування використовують норі, рис, різноманітні види риби. В якості внутрішнього наповнення використовують морепродукти, наприклад, мідії, вугор, кальмар. Сучасні сушисти добавляють свинину, м’ясо курки, авокадо та інше.

Різноманітні види ролів, які пропонують відвідувачам кафе та ресторани, відрізняються як зовні, так і підбіркою продуктів. До речі, є можливість замовити суші в Орігамі, де вам запропонують найбільш популярні класичні варіанти:

1. Філадельфія. В цій страві поєднуються класичні елементи та філе лосося з ніжним сиром. Є тут овочі, ікра тобіко, а також крабові палички.

2. Каліфорнія. Перше знайомство з японською кухнею починають з цієї страви. В ній поєднано все найкраще: водорості, рис, овочі, ікра лучеперої риби, легке м’ясо краба. Страва Каліфорнія відрізняється не тільки відмінним смаком, але і виглядає естетично: інгредієнти загорнуті в рис, панірують в ікрі тобіко яскравого помаранчевого кольору.

3. Аляска. Це як «роли навиворіт», оскільки лист норі розташований посередині. Для страви характерна присутність м’яса краба та кунжуту. Ніжний сир, авокадо, огірок, крабові палички і рис — все це закладається в лист норі. Поверх цього — рис, який панірують в кунжуті. Іноді на рис накладають крабові палички. Дивовижне сплетіння смаків запам’ятають дебютанти вишуканої їжі.

4. Канада. Таємниця популярності — у смаку і вражаючому зовнішньому вигляді. Складники на початку традиційні — овочі, сир. Далі замість крабових паличок — лосось. Зверху страву прикрашають шматками обсмаженого м’яса угра. В кінці роли поливають соусом унаги та посипають кунжутом.

5. Темпура. Це ексклюзивні теплі роли. В перекладі з японської — дари моря і овочі, обсмажені в клярі із темперного борошна. Цей кляр легкий та хрусткий. Він чудово поєднується з тигровими креветками та ролами. Тут не має значення внутрішня складова. Коли появиться хрустка кірка, продукти зсередини не встигнуть приготуватись.

Серед такого різноманіття тяжко вибрати найсмачніші роли. Кожен заклад прагне здивувати своїх гостей і пропонує безліч новинок. Існує безліч інтернет-майданчиків, які пропонують роли. Ви можете замовити їх на origami.lviv.ua з доставкою по місту Львів. А які роли смачніші, вирішувати вам.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Загрузка...

Оставьте свой комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.